Vedenpuhdistus Filtralite®-tuotteilla

leca

Leca-sorasta valmistetulla Filtralite®-suodatinmateriaalilla saat enemmän vähemmällä – enemmän puhdasta juomavettä vähemmällä määrällä energiaa, pienemmässä tilassa ja saneeraamatta nykyisiä tilojasi. Filtralite®-suodatinmateriaali kehitettiin yli kaksikymmentä vuotta sitten yhteistyössä teknisten laitosten ja vedenkäsittelyn asiantuntijoiden kanssa. Se on tarjonnut innovatiivisia ratkaisuja vesilaitoksille ympäri maailman.

Filtralite kehittää ja valmistaa laadukkaita suodatinmateriaaleja kaikkiin vedenkäsittelyn sovelluksiin:

  • Filtralite® Pure on suunniteltu juomavedenpuhdistuslaitoksille ja suolanpoiston esikäsittelyyn. Se sopii sekä fysikaaliseen että biologiseen suodatukseen.
  • Filtralite® Clean on suunniteltu jätevedenpuhdistuslaitoksille ja teollisuuden vedenkäsittelyyn.
  • Filtralite® Nature on suunniteltu kiinteistökohtaiseen vedenpuhdistukseen, mukaan lukien poistovedenkäsittely ja fosforinpoisto.

Filtralite®-suodatinmateriaali valmistetaan polttamalla savea noin 1 200⁰C lämpötilassa, minkä jälkeen se murskataan ja seulotaan, jolloin tuloksena saadaan savipellettejä. Materiaalin rakenne on erittäin huokoinen, ja murskaamisen ansiosta suodattava pinta-ala on suurempi. 

Raetiheys on 500−1 600 kg/m³ ja raekoko 0−20 mm. Filtralite®-materiaalit ovat käyttötarkoitukseltaan joustavia, ja niitä voidaan räätälöidä tiettyihin sovelluksiin. Niistä ei vapaudu haitallisia aineita, ja niiden happoliukoisuus on minimaalinen. Vaikka Filtralite®-materiaalin tiheys on pieni ja huokoisuus suuri, niin se kestää hyvin hankausta ja iskuja.

Lue lisää: Filtralite.com

Katso kaikki Filtralite-webinaarit täältä!

Ota yhteyttä

-
Truls Klavestad
Filtralite®-myynti (EN)
Myynti

+47 90 53 01 83

Please register your details first

Areas of interest