Ilmanpuhdistus Filtralite® Air -suodatinmateriaalilla

 

 

leca

Puhdas ilma on välttämättömyys mukavalle elämälle. Teollisuuden, maatalouden ja jätevedenpuhdistamon hajut voidaan poistaa biosuodattimien biofilmillä. Tehokkaaseen hajunpoistoon suunniteltu Filtralite® Air on erinomainen suodatintuote, joka sopii ilman- ja kaasunpuhdistuslaitoksiin.

Ainutlaatuisen huokoisuutensa ansiosta Filtralite® Air -suodatinmateriaali edistää biofilmin kasvua. Ilma virtaa suodatinmateriaalin läpi, jolloin se sitoo ja adsorboi hajuja. Huokoisuuden ja laajan kontaktipinnan ansiosta voidaan saman suodatintilavuuden läpi suodattaa suurempi määrä ilmaa.

Tuotteemme vähentävät myös käyttökustannuksia, sillä niiden varastointikapasiteetti on suuri ja painehävikki pieni. Filtralite® Air -suodatinmateriaali on innovatiivinen ja laadukas suodatinmateriaali, joka on räätälöity tulevaisuuden tarpeisiin.

Mitkä ovat Filtralite® Air -suodatinmateriaalin käytön edut?

  • Stabiili rakenne: ei painu kasaan.
  • Kestävää ja lujaa luonnon savimateriaalia, joka ei sisällä mitään haitallisia tai keinotekoisia komponentteja.
  • Kevyt materiaali, mikä tarkoittaa pienempiä rakennus-, täyttö- ja poistokustannuksia. Seiniin ja rakenteisiin kohdistuva vaaka- ja pystysuora paine on viisi kertaa pienempi kuin käytettäessä perinteisiä mineraalimateriaaleja.
  • Tasalaatuinen tuote – tarkoin määritelty raekoko.
  • Hyvä biofilmin varastointikapasiteetti ja loistavat läpäisevyystulokset, vähäinen painehävikki ja pitkä käyttöikä.
  • Suuren pinta-alansa ansiosta se on tehokas biofilmin kantaja.
  • Veden varastointi – huokoinen rakenne absorboi ja pidättää vettä, minkä ansiosta vesi valuu tehokkaammin.
  • Adsorbentti, pintaan kiinnittymistä edistävä materiaali, jonka hyvät ominaisuudet edistävät biosuodatusta. Filtralite® Air -suodatinmateriaali pystyy sitomaan itseensä rikkivetyä (H2S), jolloin suodatin alkaa poistaa hajuja jo ennen kuin biofilmi on muodostunut.

Ilmanpuhdistuksen metodi

Yksinkertainen hajunpoistoperiaate on pumpata kaasu suodatinmateriaalin läpi vasta- tai myötävirtaan samalla vettä ruiskuttaen. Saat lisätietoja esitteessämme. Esitteessä opastamme myös, miten valita oikea kolmesta eri Filtralite® Air -tuotteesta, koska käyttökohteella ja tarpeilla on suuri merkitys tuotteen valinnassa. Lue lisää AIR-ratkaisuista täältä.

Avaa Filtralite Air -esite tästä!

Katso kaikki Filtralite-webinaarit täältä!

Please register your details first

Areas of interest