Susanna Wallenius

Moi, olen Susanna ja toimin Lecalla infra- ja viherrakentamisen asiantuntijana.

Tulin Lecalle keväällä 2019 ja vastuualueeseeni kuuluu infrarakentamisen ratkaisut, jotka voivat olla esim. tiekohteita, urheilukenttiä, piha-alueita ja putkikevennystäyttöjä. Hoidan myös viherrakentamisen osa-aluetta, joka sisältää mm. hulevesien hallintaratkaisuja sekä viherkansia.

Vahvuuksiani ovat asiakkaiden kanssa käytävät keskustelut ja ratkaisujen löytäminen tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mielestäni paras lopputulos saadaan avoimuuden, yhteistyön ja me-hengen avulla, niitä korostan erityisen paljon asiakkuuksien hoitamisessa.

Vapaa-ajallani tykkään hoitaa omaa kotia ja pihaa. Lisäksi päivän ohjelmaan kuuluu lenkit metsässä ja järven rannalla/jäällä Hulda-koirani kanssa.

Innostun myös aika ajoin tekemään pikku remppahommia ja vanhojen huonekalujen ”tuunaus” sekä huonekalujen verhoilu ovat henkireikiäni.

Olethan rohkeasti yhteydessä, jos voin auttaa seuraavan projektisi kanssa?

Mikko Pöysti

Hei, olen Mikko ja vastaan Lecan myynnistä ja markkinoinnista.

Olen ollut konsernissa jo n. 25 vuotta ja Leca-asiat ovat aina kuuluneet ainakin osaksi toimenkuvaani.

Tällä hetkellä vastuualueeseeni kuuluu Lecan myynti- ja markkinointitiimin vetäminen, liiketoiminnan kehittäminen ja hyvin usein myös teknisenä asiantuntijana toimiminen. Tunnen hyvin Suomen rakentamisen kentän sekä toimintatavoiltaan, ratkaisuiltaan että siellä toimivien ammattilaisten osalta. Pyrin löytämään asiakkaille parhaan mahdollisen ratkaisun ongelmaan ja pystyn edistämään heidän liiketoimintaansa.

Parasta työssäni on yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa ja asiakkaan auttaminen eteen tulevissa haasteissa.

Perheen ja lasten kanssa touhuamisen lisäksi tykkään erilaisista urheiluharrastuksista. Kesällä tennis ja Padel sekä salilla käynti ovat tärkeimmät. Talvella tykkään lasketella, kun tilaisuus tulee.

Rakennetaan yhdessä kestävämpi tulevaisuus!

Marko Jelonen

Tervehdys, olen Marko ja vastaan Lecalla talonrakentamisen ratkaisuista.

Aloitin Lecalla huhtikuussa 2016, eli papuhommia on tullut tehtyä jo useamman vuoden ajan. Olen toiminut pitkään infraprojektien parissa, mutta syksyllä 2023 vastuualueelleni tuli talonrakentamisen kevytsoraratkaisut.

Vahvuuteni on pitkä kokemus rakennusalan eri tehtävistä. Osaan ajatella laajasti eri osapuolten näkökulmia ja esittää kokonaisuuteen sopivia ratkaisuja. Myös sosiaaliset taidot ovat vahvuus, eli pärjään ja toimin luontevasti erilaisten ihmisten kanssa eri tilanteissa.

Parasta työssäni on monipuolisuus ja vaihtelevuus. Pääsee todella mielenkiintoisiin hankkeisiin mukaan. Pidän myös työn liikkuvasta luonteesta, eli ei tarvitse istua pelkästään toimistossa. Yhteistyö erilaisten ihmisten kanssa ja onnistumiset ovat palkitsevia. Huippujengissä on mukava tehdä töitä!

Vapaa-ajallani harrastan ja treenaan tennistä varsin tavoitteellisesti, mutta en kuitenkaan tiukkapipoisesti. Syksyisin eräharrastukset ovat minulle tärkeitä ja niiden parissa tykkään rentoutua. Aktiiviset lapset pitävät minut myös aina liikkeessä, olen heidän harrastuksissaan mukana varsin paljon eli luppoaikaa ei juurikaan jää.

Autan mielelläni seuraavassa projektissasi!

Sovi tapaaminen Leca-asiantuntijan kanssa

Please register your details first

Areas of interest