Leca®-sora 0–32 mm vaativaan infrarakentamiseen

Leca-sora 0-32 mm on uusi tuote infrarakentamiseen

Leca-maarakennussoraa on käytetty suomalaisessa infrarakentamisessa jo vuosikymmenien ajan, ja nyt olemme lisänneet tuotevalikoimaamme entistä haastavimpiin infrakohteisiin suunnitellun Leca®-sora 0–32 mm:iä.

Perinteistä maarakentamisessa käytettävää Leca-soraa kantavampi ja suuremman puristuslujuuden omaava Leca-sora 0–32 mm soveltuu erityisesti kevennysrakenteisiin, joissa rakenteelta tarvitaan normaalia suurempaa kantavuutta. Tuotteesta on hyviä käyttökokemuksia muista pohjoismaista ja sitä on käytetty erityisesti ratarakenteissa ja muissa suurempaa lujuutta vaativissa kohteissa.

Leca-sora 0–32 mm:n avulla saavutetaan muita kevennysrakenteita pienemmät muodonmuutokset kuormitusten pysyessä samoina, tai vastaavasti rakenteen kuormitukset voivat olla suuremmat muodonmuutosten pysyessä silti sallituissa rajoissa. Leca-sora 0–32 mm tiivistyy laajan raejakauman johdosta hyvin, mutta sen kuivatilavuuspaino on vain hieman tasarakeisia kevennysmateriaaleja suurempi. Tuotteella käytetään samoja mitoitustilavuuspainoja kuin Leca-sora 4–32 mm kevytsoralla.

Tutustu tuotteen ominaisuuksiin tarkemmin täällä ja ota yhteyttä infratiimiimme!

Please register your details first

Areas of interest