Webinaari: Leca®-soravälipohjien tekniset ratkaisut 17.4.2024

Rekisteröidy Lecan maksuttomaan Leca-soravälipohjien tekniset ratkaisut -webinaariin 17.4.2024

Leca®-sora soveltuu välipohjan täyttömateriaaliksi lähes kaikkiin välipohjarakenteisiin. Yleisimpiä uudisrakentamisen käyttökohteita ovat väestönsuojien ja eri korkuisten laattarakenteiden yläpuoliset täytöt. Korjausrakentamisessa Leca-soraa käytetään mm. betonisten laattapalkistojen ja vanhojen puupalkistojen välien täyttömateriaalina.

Leca-soraa on käytetty välipohjien täytöissä Suomessa jo 1960-luvulta alkaen. Rakennustavat ovat olleet aikanaan hyvin erilaisia kuin nykyään, joten rakenteita on jouduttu korjaamaan vuosien saatossa laadun parantamisen ja rakenteissa ilmenneiden ongelmien takia. Ohjeiden mukaisesti suunniteltu ja toteutettu Leca-soravälipohja on toimiva ja kestävä ratkaisu. Rakentamisen aikaiseen kosteuden hallintaan ja huolelliseen toteutukseen tulee kiinnittää eritystä huomiota.

Webinaarissa Sweco Finland Oy:n suunnittelupäällikkö Aki Kemppainen ja Leca Finland Oy:n asiantuntija Mikko Pöysti käyvät läpi tärkeimpiä ja uusia Leca-soravälipohjatäyttöjen suunnittelussa ja rakentamisessa huomioitavia asioita.

Rekisteröidy alla olevalla lomakkeella:

Tämän 45 minuutin maksuttoman webinaarin aikana asiantuntijat vastaavat mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten Leca-sora toimii välipohjarakenteissa?
  • Mitkä ratkaisut on havaittu toimiviksi välipohjarakenteissa?
  • Miten kosteudenhallinta hoidetaan välipohjarakenteissa?
  • Milloin tarvitaan tuuletusta välipohjarakenteissa?
  • Miten Leca-soran toimitukset tapahtuvat?

Kenelle? Webinaari on suunnattu kaikille välipohjien kanssa työskenteleville: suunnittelijoille, urakoitsijoille, rakennusliikkeille ja hankkeiden tilaajapuolen edustajille.

Please register your details first

Areas of interest