Webinaari: LECA – Suomea rakentamassa jo 70 vuotta 7.9.2021

Osallistu Leca Finlandin webinaariin 7.9. aiheena kevytsoratuotteiden historia ja käyttö

Yksinkertaisimmat ideat kestävät yleensä pisimpään, ja Leca®-soratuotteiden kohdalla sanonta pitää täysin paikkansa. LECA on ollut rakentajien luottokumppani jo 70 vuoden ajan, ja juhlavuoden kunniaksi pidämme aiheesta webinaarin, jossa käymme läpi historiamme kiinnostavimpia käänteitä sekä kunkin vuosikymmenen projekteja. Tule kuulolle, ja saat tietää, miten K.H. Renlund liittyy Lecaan ja mistä kevytsoran valmistus alkoi?

Tässä webinaarissa pääset tutustumaan savesta valmistetun, monipuolisen ja pitkäikäisen rakennusmateriaalin saloihin sekä Leca®-soran ja -harkkojen valmistuksen historiaan. Sen lisäksi esittelemme mielenkiintoisia projekteja aina 1950-luvulta tähän päivään asti.

Tämän 30 minuutin maksuttoman webinaarin aikana asiantuntijamme käsittelee mm. seuraavia aiheita:

  • Leca-tuotteiden valmistuksen alkuvaiheet
  • Merkittävimmät tapahtumat Lecan 70-vuotisen historian aikana
  • Leca-tuotteiden käyttökohteet vuosikymmenten aikana
  • Lecan nykyisyys ja tulevaisuuden näkymät

Rekisteröidy webinaariin tällä lomakkeella:

 

 

Milloin: 7.9.2021 klo 14–14:30. Webinaarin lopuksi vastaamme osallistujien lähettämiin kysymyksiin.

Missä: LiveStorm webinar. Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi, muistutuksen ennen webinaarin alkua ja webinaarin jälkeen linkin tallenteeseen. Voit milloin tahansa perua osallistumisesi vahvistusviestin linkistä. 

Kenelle: Webinaari on tarkoitettu kaikille rakennusmateriaaleista, rakentamisesta ja historiasta kiinnostuneille henkilöille.