Leca Finland Oy osallistuu Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen

Pelastakaa Lapset joulukeräys 2023

Yli 120 000 lasta elää Suomessa vähävaraisissa perheissä, ja tämän määrän pelätään kasvavan. Leca Finland haluaa olla mukana tukemassa näitä lapsia, nuoria ja perheitä tarjoamalla konkreettista apua ja toivoa heidän arkeensa.

Leca Finlandin lahjoituksen avulla Pelastakaa Lapset ry pystyy jakamaan ruoka-apua, harrastustukea ja oppimateriaalitukea niille perheille, jotka tarvitsevat apua eniten. Ruoka-apu auttaa varmistamaan, että jokaisella lapsella on mahdollisuus saada ravitsevaa ruokaa päivittäin. 

Harrastustuki taas antaa lapsille mahdollisuuden osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, edistäen näin heidän sosiaalista kehitystään ja hyvinvointiaan. Lisäksi oppimateriaalituki auttaa varmistamaan, että jokaisella lapsella on tarvittavat välineet oppimiseen.

"Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana tukemassa Pelastakaa Lapset ry:n arvokasta työtä. Leca Finland haluaa olla osa positiivista muutosta ja tuoda iloa niiden perheiden arkeen, jotka tarvitsevat sitä eniten. Toivomme, että myös muut yritykset ja yksityishenkilöt innostuvat osallistumaan ja tekemään hyvää yhdessä”, kommentoi Lecan myynti- ja markkinointipäällikkö Mikko Pöysti.

Lisätietoja Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräyksestä ja lahjoittamisesta löytyy heidän verkkosivuiltaan osoitteesta www.pelastakaalapset.fi/joulukerays

Yhdessä voimme tehdä enemmän ja tukea niitä, jotka tarvitsevat apua eniten tänä jouluna.

Please register your details first

Areas of interest