Kevyt ja luonnollinen Leca®-murske auttaa liukkauden torjunnassa

Leca-murske auttaa liukkauden torjunnassa

Leca®-murske on talven luottotuote kulkuväylien hiekoitukseen. Murske on nimensä mukaisesti murskattua Leca®-soraa, ja sen käyttökohteita ovat esim. jäiset tiet ja luiskat, kulkutiet ja jalkakäytävät.

Leca-murske on erittäin kevyttä ja helppokäyttöistä. Leca-sora on 100 % luonnontuote, joka on valmistettu kotimaisesta savesta. Murske leviää lumen ja jään päälle ja jättää erittäin luistamattoman pinnan, vaikka se ei sulata tai riko lunta tai jäätä.

Murske ei ole haitaksi ympäristölle, se ei sisällä suolaa ja materiaali on kemiallisesti neutraalia. Materiaali on myös turvallista lemmikkieläinten tassuille eikä se jätä kenkiin valkoisia rantuja. 

Kevyt ja huokoinen murske kelluu veden pinnalla, eikä siis uppoa jään alle lämpötilan painuessa pakkasen puolelle.

Talven jälkeen Leca-mursketta voidaan käyttää mullan seassa puutarhan maanparannusaineena. Voit lakaista hiekoituksesta jääneet murskemurut suoraan kukkapenkkiin tai nurmikolle ja maaperä kiittää.

Leca-murske on puhdas luonnontuote, joka on valmistettu kuivattamalla ja polttamalla savea jopa 1200 asteessa. Pavut tulevat uunista ulos 0–32 mm kokoisina, minkä jälkeen ne seulotaan eri fraktioihin. Leca-murske sisältää 3–8 mm kokoisia rakeita. 

Tuotetta on saatavilla 50 ja 1000 litran säkeissä sekä irtotoimituksella. Yhteistyökumppaniemme valikoimasta löydät myös pienempiä säkkejä Leca-mursketta. Hiekoitus on vaivatonta kevyellä Leca-murskeella, koska pieni säkki painaa paljon vähemmän kuin perinteinen sora. Kevytsoramursketta myyvät hyvin varustetut rautakaupat ja päivittäistavarakaupat.

Ole oman pihasi sankari!

Please register your details first

Areas of interest