Joulutervehdyksemme 2023

Joulupukki kantaa Leca-sorasäkkiä selässään.

Vuonna 2023 jatkoimme vastuullisuustyötämme ja autoimme asiakkaitamme rakentamaan terveellisiä, turvallisia ja pitkäikäisiä rakenteita.

Kehitimme ja päivitimme ohjeistustamme, jotta suunnittelijalla on entistä kattavampi valikoima työkaluja käytössään. Lue alta vuoden kohokohdat ja muista tilata uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tietoa uusista tapahtumista, tuotteista ja ohjeista!

Askel kohti kestävämpää tulevaisuutta

Tänä vuonna jatkoimme vahvaa sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja käytimme Leca-soran valmistuksessa energialähteenä puupellettejä. Iloksemme pääsimme toimittamaan useisiin projekteihin vähähiilistä kevytsoraa.

Lisäksi Leca-soraa voi uudelleenkäyttää loputtomasti, ja olemme kehittäneet siihen liittyen asiakkaille helppoa palvelua, josta kerromme tarkemmin myöhemmin. Tavoitteenamme on olla edelläkävijä ympäristöystävällisissä rakennusmateriaaleissa ja olemme ottaneet jo suuria askelia sitä kohti.

Katse korkeuksiin

Kevytsorakatto on perinteinen ja toimiva ratkaisu Suomen haastaviin olosuhteisiin. Julkaisimme tänä vuonna päivitetyn suunnitteluohjeen, detaljit sekä kattojen CO2-laskurin, jotka auttavat suunnittelijaa luomaan pitkäikäisiä ja turvallisia rakenteita.

Kävimme kattojen päivitettyjä yksityiskohtia läpi lokakuussa pidetyssä webinaarissa, jossa Swecon Aki Kemppainen kertoi käytännön esimerkkejä suunnittelusta. Katso webinaarimme uudesta webinaarikirjastosta!

Lanseerasimme kesän korvilla uuden kosteusmittauspalvelun kevytsorarakenteille. Wiiste Oy:n kanssa yhteistyössä kehitetty reaaliaikainen mittauspalvelu on kiinteistön omistajalle ja loppukäyttäjälle huoleton ratkaisu.

Yhteisiä onnistumisia

Lecan kevyet ratkaisut auttoivat lukuisia rakentajia tänäkin vuonna. Kupittaan jalkapallostadion, Nikkilän urheilukenttä ja Tuusulan Vaunukankaan asuinalue ovat muutamia esimerkkejä onnistuneista infrahankkeista. Kruunuvuorenrannan kehittyvälle asuinalueelle nousi komea asuinkerrostalo, johon valittiin tuulettuva kevytsorakatto. Katso kaikki projektimme tältä sivulta.

Tulevaisuudessa tavoitteemme on yhä vahvempi kumppanuus asiakkaidemme kanssa ja uusien innovaatioiden kehittäminen rakennusalan kestävyyden edistämiseksi.

Rauhallista joulua

Pian pääsemme rauhoittumaan joulun viettoon ja lataamaan akkuja tulevaa vuotta varten.

Tänä jouluna päätimme tukea vähävaraisia lapsia, nuoria ja perheitä osallistumalla Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Lahjoituksemme avulla Pelastakaa Lapset ry pystyy tukemaan lapsia ja nuoria heidän opiskeluissaan ja harrastuksissaan sekä tarjoamaan keskusteluapua nuorille, jotka ovat vaikeassa elämäntilanteessa.

Toivotamme iloista joulua ja menestystä tulevalle vuodelle koko Leca Finlandin henkilökunnan puolesta!

Tilaa uutiskirjeemme

Please register your details first

Areas of interest