Joulutervehdyksemme 2021

Lecan joulukuva 2021

Toinen vuosi pandemia-aikaa alkaa olla takanapäin. Oma ja läheistemme terveys on tullut näinä erikoisina aikoina jokaiselle meille vielä entistäkin tärkeämmäksi. Työskentely- ja toimintatapamme ovat muuttuneet osittain myös pysyvästi. Virtuaalitapahtumista ja -kokouksista on tullut osa arkeamme. Me Lecallakaan emme valitettavasti ole välttyneet koronaviruksen tuomilta ongelmilta, mutta olemme kuitenkin pystyneet pitämään tartunnat kurissa ja näin ollen varmistamaan erinomaisen toimituskyvyn asiakkaillemme, jotta projektit ovat edenneet suunnitellusti. Lue alta vuoden kohokohtamme!

Leca 70 vuotta

Olemme juhlineet tänä vuonna Lecan 70-vuotista taivalta. Renlundin perustama Leca Oy aloitti toimintansa Kuusankosken Keltissä jo vuonna 1951. Leca-soratehtaamme sijaitsee yhä samalla paikalla ja toimii resurssitehokkaasti lähiympäristöään kunnioittaen sekä valmistaen rakennusmateriaalia, joka tunnetaan toimintavarmuudestaan, pitkäikäisyydestään ja rajattomista uudelleenkäyttömahdollisuuksistaan. Tutustu Lecan historiaan tällä sivulla.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ja ympäristönsuojelu ovat olleet vahvana ohjenuorana tekemisellemme. Olemme pienentäneet tuotteidemme hiilijalanjälkeä korvaamalla fossiilisia polttoaineita muun muassa sahanpurulla ja ligniinipelleteillä. Lisäksi olemme testanneet biopohjaisia lisäaineita edistämään saven paisumista.

Vuonna 2022 pienennämme Leca-soratuotannon hiilidioksipäästöjä entisestään, sillä aloitamme puupellettejä hyödyntävän jauhatus- ja syöttölaitoksen rakentamisen. Laitoksen valmistuttua pystymme korvaamaan merkittävän osan fossiilisista polttoaineista jauhetuilla puupelleteillä ja siten puolittamaan Leca-soran valmistuksen CO2-päästöt. Lue vastuullisuustoimenpiteistämme lisää täältä.

Lecan uusi ilme

Leca uudistui tänä vuonna myös ulkoiselta ilmeeltään. Uudet ja selkeämmät verkkosivut ovat tuoneet asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme lisää tietoa entistä selkeämmässä muodossa. Leca.fi-sivustolta löytyy rakentamisen tiedon lisäksi mm. merkittävä määrä referenssejä, käyttöohjeita, dokumentteja ja ideoita oman työskentelynne tueksi. Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kärryillä tuoreimmista tapahtumista ja uudistuksista.

Rauhallista joulua

Joulu on jo nurkan takana, ja pikkuhiljaa on aika rauhoittua ja ladata akkujamme tulevaa vuotta varten. Toivottavasti ensi vuonna pystymme paremmin ja laajemmin tapaamaan toisiamme myös kasvotusten. 

Tänä jouluna halusimme auttaa kotimaan vähävaraisia lapsia, nuoria ja perheitä osallistumalla Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Lahjoituksemme avulla Pelastakaa Lapset ry tukee lapsia ja nuoria opinnoissa ja harrastuksissa, sekä tarjoaa keskustelutukea vaikeassa tilanteessa oleville nuorille. 

Hyvää joulua ja onnea tulevaan vuoteen koko Leca Finlandin henkilökunnan puolesta!

Tilaa uutiskirjeemme

Please register your details first

Areas of interest