Joulutervehdyksemme 2020

Joulutervehdyksemme 2020

Vuosi lähenee loppuaan ja tänä vuonna joulu tulee kuin varkain. Kulunut vuosi on aiheuttanut huolta meissä kaikissa, ja tärkeimmäksi asiaksi on noussut oman ja läheisten turvassa pitäminen koronapandemian aikana.

Emme ole siis pystyneet tapaamaan kollegoita tai asiakkaita kasvotusten läheskään niin paljon kuin olisimme halunneet ja Teamsin kaltaiset sovellukset ovat tulleet kaikille varmasti tutuiksi. Avaimena onnistumiseen on ollut tehtaidemme pitäminen turvassa tartunnoilta ja näin ollen erinomaisen toimituskyvyn varmistaminen, jotta asiakkaidemme projektit etenevät poikkeusoloissakin.

Vastuullisuus on ollut tänäkin vuonna iso trendi, ja me Lecalla pyrimme tekemään kaikkemme, jotta ratkaisumme olisivat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia, ja tämä kehitystyö jatkuu myös vuonna 2021. 

Tänä jouluna halusimme auttaa kotimaan vähävaraisia lapsia, nuoria ja perheitä osallistumalla Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Lahjoituksemme avulla Pelastakaa Lapset ry tukee lapsia ja nuoria opinnoissa ja harrastuksissa, sekä tarjoaa keskustelutukea vaikeassa tilanteessa oleville nuorille. 

Tässä muutamia poimintoja vuoden 2020 kohokohdista:

Haasteellisesta vuodesta huolimatta me lecalaiset pysyimme terveinä ja saimme uusien toimintatapojen avulla tavoitettua entistä laajemman joukon ammattilaisia. Tästä on hyvä jatkaa tulevaan vuoteen! Pysytään kaikki turvassa myös joulun aikaan, jotta pääsemme taas pian tapaamaan toisiamme.

Hyvää joulua ja onnea tulevaan vuoteen koko Leca Finlandin henkilökunnan puolesta!