Haemme tuotantopäällikkö Lecan Kuusankosken tehtaalle.

Avoimet työpaikat

Osana kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, olemme mukana rakentamassa erinomaisia elinympäristöjä ja parantamassa ihmisten elämänlaatua. Lecalla rakennamme tulevaisuutta varten, yhdessä. Olemme Euroopan markkinajohtaja kevytsorapohjaisissa ratkaisuissa, jotka palvelevat infrarakentamisen, vesienhallinnan ja talonrakentamisen toimialoja. Leca toimii 12 maassa ja työllistää yli 400 asiantuntijaa globaalisti.

Haemme kehittämishaluista, henkilöstöjohtamistaitoista ja LEAN-prosessimenetelmät tuntevaa 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ (Production Manager)

johtamaan Lecan tuotantotoimintaa Suomessa. Työtehtävässäsi vastaat Kuusankosken kevytsora- ja Oitin kevytsoraharkkotehtaan toiminnan johtamisesta sekä henkilöstön, EHS (Environment, Health & Safety) -kulttuurin ja tuotantotoiminnan erinomaisuuden kehittämisestä. Vastaat myös strategian toimeenpanosta ja suunnittelusta omalla vastuualueellasi. Toimit Leca Finlandin johtoryhmässä ja vastaat 40 hengen tuotanto-organisaatiosta. Raportoit tehtävässäsi Tanskassa istuvalle Leca-konsernin operatiiviselle johtajalle ja ensisijaisena toimipaikkanasi on Kuusankosken Leca®-soratehdas.

Vastaat tuotanto-organisaation lyhyen ja pitkän tähtäimen suunnittelusta sekä kehittämisestä huomioiden mm. liiketoimintaympäristön muutokset, tulevaisuuden osaamistarpeet, investoinnit, kustannustehokkuuden, laadun sekä asiakastyytyväisyyden ja toimitusvarmuuden. Huolehdit asiakaslähtöisestä tuotannosta ja varmistat henkilöstön osaamisen ja prosessien sujuvuuden dataa analysoiden ja hyödyntäen. Vastaat lisäksi budjetoinnista ja toiminnan kustannustehokkuudesta. Rakennat innovatiivista ja hyvinvoivaa organisaatiota ja kehität tiimisi kanssa aktiivisesti myös johtamiskulttuuria. Tunnistat osaltasi kehitysmahdollisuuksia, muodostat niiden pohjalta toimenpiteitä ja siirrät ne tehokkaasti käytännön tekemiseen. Sinulla on myös vastuu parhaiden toimintatapojen aktiivisesta hyödyntämisestä osana Lecan kansainvälistä tuotantotoimintaa. 

Tärkeimmät vastuualueesi:

 • Tuotantotoiminnan kannattavuudesta, turvallisuudesta ja tehokkuudesta vastaaminen mm. budjettien, asiakastarpeiden, standardien, lainsäädännön sekä tuotantoprosessin käytettävyyden, nopeuden ja laadun (Overall Equipment Effectiveness) optimoinnin mukaisesti.
 • Kapasiteetti- ja tuotannonsuunnittelu, raaka-aineiden ja materiaalien saatavuuden varmistaminen sekä investointien ja kunnossapitotoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus.
 • Ihmisten valmentava johtaminen, motivointi ja osaamisen kehittäminen organisaation strategian mukaisesti.
 • Tuotannon käytäntöjen, standardien, ohjeistusten ja toimenpiteiden jatkuva kehittäminen QEHS-periaatteiden, kustannustehokkuuden ja tuotantokapasiteetin mukaisesti.

Odotamme sinulta:

 • Vahvaa suorituskyky- ja henkilöstöjohtamisen taitoa 
 • Vahvaa kokemusta tuotantotoiminnasta ja prosessiteollisuudesta sekä LEAN-/ WCM-periaatteiden tuntemusta
 • Laajojen kokonaisuuksien hallintaa, strategista näkemystä ja vahvaa toimeenpanokykyä
 • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri, DI)
 • Erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esihenkilötaitoja
 • Ymmärrystä tuotannon tunnusluvuista ja kannattavuudesta sekä kykyä muodostaa toimenpiteitä datan analysointiin pohjaten
 • Kykyä innostaa organisaatiota, toimia esimerkkinä yrityksen arvojen toteuttamisessa sekä viedä läpi uudistuksia ja kehittämishankkeita
 • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • Ymmärrystä laatujärjestelmistä ja ISO-standardeista sekä niiden noudattamisen tärkeydestä

Tarjoamme sinulle:

 • Vastuullisen, itsenäisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan toimintaamme merkittävästi osana johtoryhmää ja luotsaamaan tuotantoa-organisaatiota optimaaliseen suoritukseen sekä valmentavan johtajuuden että prosessin jatkuvan kehittämisen kautta
 • Turvallisuuteen, vastuullisuuteen ja henkilöstön hyvinvointiin panostavan TOP Employer -sertifioidun työnantajan 
 • Ammattitaitoiset ja innostavat työkaverit sekä osallistavan, avoimen ja kehitysorientoituneen yrityskulttuurin
 • Innovatiiviset, vastuulliset ja suorituskykyiset tuotteet ja ratkaisut, joita pääset edustamaan ylpeydellä
 • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
 • Kiinteän kuukausipalkan
 • Hyvät henkilöstöedut

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Operations Susanne Bay Jensen, p. + 45 87119717, susanneBay.jensen@saint-gobain.com (englanniksi).

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si (voit korvata CV:n halutessasi LinkedIn-profiilillasi) palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.10.2021 mennessä. Palkka määritellään henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaisesti. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto 38,1 mrd. €
Toimimme 70 maassa
Meitä on yli 171 000
www.saint-gobain.fi