Kevyt väliseinä Leca® EasyLex -harkoista

Leca EasyLex -harkoista rakennat nopeasti kosteus- ja paloturvallisen väliseinän. EasyLex-järjestelmä sisältää kaiken tarvittavan väliseinän rakentamiseen ja pinnoitus onnistuu helposti harkkojen tasaisen pinnan ansiosta. 

Markkinoiden nopein muurattava väliseinien järjestelmä

Leca EasyLex -väliseinäharkkojärjestelmän käyttökohteena ovat sekä korjaus- että uudisrakennuskohteiden kosteiden ja kuivien tilojen kantamattomat väliseinät. 

Väliseinäharkot ovat ympäripontattuja, mittatarkkoja ja pinnaltaan tasaisia. Suurien ponttiensa ansiosta lukitus on jämpti, muuraus on nopeaa ja helppoa, muurauksesta tulee tukeva ja näin normaalin huoneen korkuiset seinät voidaan muurata kerralla ylös asti. 

Muuraus tehdään ohutsaumamuuraamalla, jolloin laastimenekki pienenee ja muuraus nopeutuu perinteiseen muuraukseen verrattuna.  Kevyitä harkkoja on helppo käsitellä ja katkaista sopivan kokoisiksi.

  Ratkaisun edut:

  • Markkinoiden nopein muurattava väliseinäjärjestelmä
  • Loppuun asti mietitty kokonaisuus
  • Sileä ja tasainen pinta ei vaadi paksua tasoitekerrosta
  • Ympäripontatut ja mittatarkat harkot
  • Sopii hyvin kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneisiin

  Harkkojen sileän ja tasaisen pinnan sekä ohuen muuraussauman ansiosta huolellisesti muuratut seinät eivät vaadi paksuja tasoitekerroksia. Maalattavan pinnan saa tasaiseksi eikä vaaleissakaan pinnoissa näy epätasaisuudet.

  Leca EasyLex -ratkaisu on kokonaisjärjestelmä, joka sisältää väliseinäharkot, päätykappaleet, palkit, muuraussiteet ja langanohjaimen, weber ohutsaumalaastin ja ohutsaumakelkan.

  Leca EasyLex -harkot sopivat mainiosti kylpyhuoneisiin, sillä vedeneristykset ja laatoitukset ovat helppoja ja nopeita tehdä. Tasaiset seinäpinnat ovat helppoja vedeneristää ja laatoittaa myös suurilla laatoilla.

  Kevyet väliseinät voidaan asentaa myös kiviliimalla (esim. Tremco Illbruck PU-700), kun rakenteella ei ole palonkestävyysvaatimuksia.

  Kuivan tilan väliseinärakenne

  1. Leca EasyLex 88 VS -harkko
  2. weber OL 15
  3. weber LR+

  Märkätilan väliseinärakenne

  1. Leca EasyLex VS 88 -harkko
  2. weber OL 15
  3. weber MT
  4. weber MS
  5. weber MP

  Ominaisuudet

  Ääneneristävyys 35 dB (Rw)
  Palonkestävyys EI 60
  Rakenteen paksuus 88 mm
  Rakenteen paino 87 kg/m² (ilman tasoitetta, tasoite painaa 1,6 kg/m²/mm)

  Väliseinät helposti Leca EasyLex -harkoilla

  Please register your details first

  Areas of interest