Käyttöehdot ja rekisteriseloste



Sivuston käyttöehdot ja rekisteriseloste

Tervetuloa Leca.fi-verkkosivuille.

Nämä käyttöehdot koskevat Leca Finland Oy:n hallinnoimaa www.leca.fi-sivustoa.  Palvelun käyttämiseen ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot.

Käyttöehdot

Nämä käyttöehdot koskevat Leca Finland Oy:n hallinnoimaa www.leca.fi -sivustoa.  Palvelun käyttämiseen ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Käyttämällä sivustoa hyväksyt nämä käyttöehdot.

Sivuston tarkoitus ja vastuunrajoitus

Sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa Leca Finland Oy:stä sekä yhtiön tuotteista ja palveluista. Pyrimme aina varmistamaan huolellisesti sivuston toiminnan ja sen sisältämien tietojen oikeellisuuden. Leca Finland Oy ei kuitenkaan takaa sivuston keskeytymätöntä tai virheetöntä toimintaa taikka sivustolla olevien tietojen virheettömyyttä tai niiden ajantasaisuutta. Leca Finland Oy:llä on oikeus milloin tahansa päivittää ja muuttaa verkkosivuston sisältöä. Verkkosivustolla olevat tiedot ovat pääosin yleisluonteisia eikä niitä sellaisenaan ole tarkoitettu yksittäistapauksissa sovellettaviksi ohjeiksi. Tästä johtuen käyttäjien on suositeltavaa ottaa yhteyttä Leca Finland Oy:n henkilöstöön ennen päätösten tekemistä sivustolla olevien tietojen pohjalta. Leca Finland Oy ei vastaa "www.leca.fi" sivustolla julkaistavien tietojen, palveluiden tai toimintojen käytöstä taikka niiden käytön estymisestä aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Sivustolla voi olla viittauksia tai linkkejä muiden tahojen hallinnoimiin verkkosivustoihin. Leca Finland Oy ei vastaa missään tilanteessa tällaisten sivustojen sisällöstä tai niiden toimivuudesta.  

Tekijänoikeus, tavaramerkit ja tunnukset

www.leca.fi -sivuston sisällön omistaa Leca Finland Oy. Sivusto sisältää mm. tekijänoikeudella suojattua materiaalia sekä suojattuja tavaramerkkejä ja tunnuksia. Sivuston sisällön kaupallinen hyödyntäminen on kiellettyä ilman oikeudenhaltijan etukäteen antamaa kirjallista suostumusta. Tekijänoikeudella suojattua sisältöä saa lainata tekijänoikeuslain mukaisesti lähde mainiten. Linkittäminen sivustolle tai sivustoon viittaaminen on sallittua, jos se tapahtuu hyvän tavan mukaisesti eikä luo perusteetonta mielikuvaa yhteistyöstä Leca Finland Oy:n kanssa.

Henkilötietojen käsittely

Leca Finland Oy noudattaa henkilötietojen käsittelyssä voimassa olevaa henkilötietolainsäädäntöä. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt henkilötiedot tallennetaan leca.fi www-sivujen asiakasrekisteriin. Tallennettuja tietoja käytetään vain rekisteriselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin.

Evästeet

www.leca.fi -sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Evästeet ovat tiedostoja, jotka tallentavat tietoa käyttäjän vierailusta sivustolla. Evästeiden avulla varmistetaan sivuston oikeanlainen toiminta ja kerätään tietoa sivuston kehittämiseksi entistä asiakasystävällisemmäksi. Evästeitä voidaan hyödyntää myös retargeting-markkinoinnissa.
Jos hyväksyt verkkoselaimessasi evästeiden käytön, hyväksyt niiden käytön myös www.leca.fi -sivustolla. Jos et halua käyttää evästeitä, poistu sivustolta tai estä evästeiden käyttö selaimessasi.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispvm: 15.9.2017
Muutettu: 15.9.2017

1. Rekisterinpitäjä

Leca Finland Oy
PL 70
00381 Helsinki
Puh. 010 442200

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Mikko Pöysti
Leca Finland Oy
PL 70
00381 Helsinki
Puh.  040 544 7588

3. Rekisterin nimi

www.leca.fi-sivuston asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn / rekisterin tarkoitus

Käyttäjätietoja ja käyttäjien toimenpidetietoja kerätään suoramarkkinointitoimenpiteitä varten. Käyttäjätieto syntyy käyttäjän tilatessa uutiskirjeen tai täyttäessä muun lomakkeen.
Suoramarkkinoinnissa käytetään käyttäjien tiedoista käyttäjäryhmää, etu- ja sukunimeä, osoitetta sekä sähköpostiosoitetta, mikäli käyttäjä on antanut luvan tietojen käyttöön markkinoinnissa.

5. Rekisterin tietosisältö

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Ammatti (vapaaehtoinen)

Kiinnostuksen kohde (pakollinen)
Suoramarkkinointikielto (käyttäjän määrittelemä)

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Leca Finland Oy ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

 

 

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Rekisterissä ei ole manuaalista aineistoa.

B. Talletetut tiedot

Leca.fi-verkkosivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään (CRM-asiakastietojärjestelmä), joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät vain ne henkilöt, joiden toimenkuvaan ko. järjestelmän käyttö kuuluu.

Rekisteriin pääsy edellyttää tietojen syöttämistä sähköpostirekisteriin. Jos käyttäjä haluaa tietonsa poistettavan rekisteristä, hän voi ilmoittaa siitä Leca Finland Oy:lle joko puhelimitse tai ottamalla yhteyttä markkinointitiimiin.